Manieren om je geliefde te verleiden

Je partner verleiden en geweldige seks hebben, hier zijn 14 manieren die je kunt toepassen.

 1. Met verleidelijk voedsel
  Verleid je partner met zijn favoriete lekkernijen. Bind je partner vast aan het bed. En druppel of schenk wat chocoladesaus, honing, slagroom of eetbare massageolie op het lichaam van je partner. Lik je partner hierna langzaam en verleidelijk.
 2. Geblinddoekt
  Lok je partner naar de slaapkamer, of blinddoek je partner op een onverwacht moment. Terwijl je partner geblinddoekt is plaag hem of haar, geef lieve kusjes en geef een sensuele massage terwijl jij helemaal naakt op je partner plaats neemt. Elke aanraking zal een warme verrassing zijn en je partner zal genieten.
 3.  Bondage
  Gebruik een bondage set om je partner te verleiden en tot een orgasme te brengen. Door je partner zacht en liefdevol vast te binden aan het bed. Bindt de polsen of de enkels van je partner comfortabel vast aan het bed. Stel hem of haar gerust en nodig hem of haar uit om zich over te geven aan jouw. Begin zacht en geniet beiden van deze warme aanrakingen.
 4. Met oraal plezier.
  Terwijl de betekenis van oraal genot dubbel kan zijn, betekent het ook dat je tweemaal zo vele verleidelijke mogelijkheden hebt voor jezelf en je partner om van te genieten. Fluister stoute en woordjes in het oor van je partner, of verleidt hem met kusjes en likjes op intieme plekjes. Één van deze twee manieren, is zeker een poging waard om te proberen.

  • Kus & lik het lichaam van je partner terwijl deze vastgebonden is en hij/zij zijn handen niet kan gebruiken. Hij/zij mag alleen kijken en voelen …..
  • Bel je partner op het werk en verleidt hem met stoute woordjes en beloof bij thuiskomst op hem wachten!
 5. Raak hem/haar overal aan
  Stimuleer je partner door je aanraking. Leg de nadruk op de erogene zones zoals de borsten, lippen, tepels en genitaliën. En kijk hoe deze aanrakingen het lichaam van je partner in extase brengt .
 6. Met Speelse gehoorzaamheid
  Soms moet je bevelen opvolgen van je partner, je moet dan niet verrast zijn als je bij het klaarmaken van het ontbijt alleen een sexy lingerie set mag dragen.
 7.  Met een beetje fantasie
  Wat is de fantasie van je partner? Ziet hij je graag in sexy lingerie? Of houd hij van een privé striptease? Zoek uit wat zijn fantasie is en beleef hier beiden plezier aan.
 8.  Een ondeugende verrassingen
  Bel naar zijn werk en maak hem ademloos en vol verlangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *