De Lelo Lily, Nea, Yva, vibrator

Het Zweedse merk Lelo, heeft 3 heel aparte en zeer mooi gevormde mini vibrators op de markt gezet speciaal voor de vrouw. De Lily, de Nea en de Yva.

De Lilly Vibrator

De Lilly is een design vibrator, lichtjes gebogen net als een bloemblaadje. Met in de midden een knikje die maakt dat hij comfortabel in je handpalm ligt, en past op je schaamlippen en clitoris. Speciaal bedoeld voor de stimulatie van de buitenste erogene zones.

De Lily vibrator voelt zijdezacht, met twee drukknopjes kan je de snelheid van de vibraties traploos regelen. En zelf in de snelste trilstand is de Lily vibrator nog steeds nauwelijks hoorbaar.

De Lilly vibrator is oplaadbaar en wordt geleverd met oplader voor het stopcontact. Hij heeft een stand-by tijd van twee maanden en vibreert 7 uren. Daarnaast wordt De Lily vibrator geleverd in een zacht satijnen tasje gelegen in een stijlvolle luxe zwarte opbergkist. Verkrijgbaar in de kleuren; rose, paars en zwart

De Nea Vibrator

De Nea is het kleine zusje van de Lily, mooi gevormde, zijdezacht en comfortabel gelegen in je handpalm. Alleen is De Nea mooi glanzend en beschildert met bloemetjes. En wordt net als De Lilly geleverd met een oplader voor het stopcontact, in een zacht satijnen tasje, in een stijlvolle luxe zwarte opbergkist. Verkrijgbaar in de kleuren; Paars, wit en zwart

De Yva Vibrator

De zeer luxe handgemaakte Yva kun je bestellen in het zilver of in een 18 karaats gouden uitvoering. De Yva wordt in beperkte hoeveelheden geproduceerd en is ook best vrij aan de prijs! De gouden Yva kost maar liefst € 1220,-.

Bekijk hier de LELO Vibrators

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *