Een schatkistje voor in de slaapkamer

Erotische speelgoed op de slaapkamer

In iedere slaapkamer zou een ‘schatkistje’ moeten staan met daarin je eigen erotische speeltjes.
Waarom… zou je zeggen! Het antwoord is vrij simpel, het is een heerlijke uitbreiding aan je sexleven!

Toch worden er alleen al in Nederland meer dan 2 miljoen vibrators per jaar verkocht! (en maar denken dat je vriendin er geen heeft) Gelukkig komt er inmiddels een steeds grotere groep mensen die zonder blikken of blozen er vooruit komt, dat er toch wel eens een hulpmiddel in de strijd wordt gegooid!

Hieronder staan nog enkele Leuke tips voor de beginner:

  • Begin eens met glijmiddel & massage olie, dit is niet té sexy maar voor de start een spannende aanvulling op meer! Als je condooms gebruikt tijdens de daad, gebruik dan alleen glijmiddel op waterbasis. Glijmiddelen op olie of siliconen basis kunnen condooms aantasten, en dat is het laatste wat je wil!
  • Toch maar een sex speeltjes? Zoek dan iets wat je aanspreekt, kleur, vorm, toepassing, voor samen of alleen. Er is niemand die jou kan vertellen wat de beste of lekkerste is! we zijn tenslote allemaal anders.
  • Probeer eens een blinddoek, liefst van zacht materiaal, dus niet met de theedoek!
  • Een goedkope oplossing die altijd werkt, Kaarsen, veel kaarsen, van de kandelaar tot de waxinelichtjes aan toe zijn goed bruikbaar, dit in combinatie met een paar heerlijke Love Songs, zijn samen toch wel de wonderbaarlijke accessoires voor het creëren van een romantische en verleidelijke ambiance.
  • Kleine sexy verrassingen voor je liefje, sexy hot pants, speelse boa, of een massage olie voor een heerlijke sensuele massage.
  • Bondage, ook beste spannend! Probeer het eerst eens met een sjaal, stropdassen, of misschien toch wel dat paar ondeugende handboeien.
  • En vergeet vooral niet de koelkast, je zal versteld staan van wat er allemaal in de koelkast staat om te gebruiken om de sex tot een gastronomisch hoogtepunt te brengen! Vla, Yoghurt, aardbeien, slagroom, en wat jou smaalvolle voorkeur nog verder geniet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *