Erotische Massage Tips

Een erotische massage kan een impuls zijn voor het liefdes leven en is ook gezond voor de bloedstroom.

Massage Oliën

Massage Oliën verminderen de wrijving, houden je lichaam zijdeachtig en ruikt ook nog eens heerlijk. Als je massage olie gaat gebruiken kun je deze het beste op de volgende wijze gebruiken: Giet een klein beetje massage olie in de palm van je hand en verdeel dit over beide handen. De olie wordt hierdoor al wat voorverwarmd. Begin daarna je partner zacht en langzaam te masseren. als de massage olie op kamertemperatuur is. Giet daarom ook nooit massage olie direct op het lichaam van uw geliefde, dit voelt koud en onplezierig aan.

Voel je vrij om de massage olie op de rug, de armen, de benen, de billen, de borst en de hals van je geliefde te masseren, maar vermijdt de geslachtsdelen tenzij specifiek op de massage olie vermeld staat, dat de massage olie veilig is voor het gebruik op de geslachtsdelen. Massage oliën zijn niet veilig om met latex te gebruiken tenzij dit specifiek op de verpakking vermeld staat.

Love Dust of BodyPoeder
Love Dust of BodyPoeder zijn de laatste jaren erg in trek. Het is een leuk en smakelijk alternatief wanneer jij of je partner er niet van houdt om massage olie te gebruiken. Wanneer je bodypoeder wilt gaan gebruiken, hou dan een paar dingen in het oog. Het werkt niet als glijmiddel en kan kan soms vlekken geven. Wij adviseren daarom gebruik te maken van oude lakens. Maak na gebruik ook de kwast goed schoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *