De G-spot of G-plek

We hebben er allemaal over gehoord, het magische plekje, dat bij een vrouw een geweldig orgasme kan veroorzaken. De G-Spot. Zo vaak is dit plekje al beschreven in talloze boeken en tijdschriftartikelen. Maar wat is, doet, en waar zit die o zo geweldige G-Spot nou precies?

Wat is de G-spot

De G-spot is een kleine gevoelige zone bij een vrouw die een heerlijke orgasme kan veroorzaken, als je het op de juiste wijzen stimuleert. De G-psot Vernoemd naar Ernst Grafenberg, een Duitse medische arts die voor het eerst de G-Spot beschreef in 1950, een erogene zone aan de anteriorzijde van de vagina, langs de baan van de urethra. In tegenstelling tot de clitoris, die uit het omgeven weefsel naar voren ligt, ligt deze zone dieper in de wand van de vagina, waardoor men vaak enige druk moet uitoefenen om het te kunnen stimuleren. Volgens Gräfenberg puilt ze tijdens het orgasme in de vagina wat uit.

Ondanks dat alle vrouwen een G-Spot hebben, merken niet alle vrouwen het verschil wanneer zij de G-Spot stimuleren. En sommige vrouwen vinden het ook geen prettige gevoel wanneer hun G-Spot wordt gestimuleerd.

Hoe vind ik mijn G-Spot?

De G-Spot is geen magische knopje, maar eerder een gebiedje dat bij veel vrouwen het genieten kan bevorderen. Er is dan ook maar een manier om erachter te komen en te ervaren wat het stimuleren van de G-spot bij jezelf of bij je partner doet. Als je niet precies weet waar je G-spot zit hebben wij een paar handige tips om deze bij jezelf te ontdekken;

  • Ga op bed liggen en ontspan
  • Spreid je benen en buig je knieën.
  • Gebruik als je het lekker vindt wat glijmiddel.
  • Masturbeer op je gebruikelijke manier tot je opgewonden wordt.
  • Breng nu je middelvinger in de vagina, en wrijf met de vingertop over de bovenzijde van je vagina. Zo’n drie tot vijf centimeter vanaf de ingang voel je een ribbelig plekje. Het gebiedje is niet veel groter als een 1 a 2 cm, maar wordt de G-Spot gestimuleerd dan kan deze groeien.
  • Je kun nu de druk ook wat vergroten als je dat prettig vind. En streel ook ander delen van je lichaam.
  • Als je de G-Spot blijft stimuleren, en er opgewonden van raakt, kan het orgasme volgen.
  • Sommige vrouwen komen spuitend klaar “squirten” door stimulatie via de G-spot!
  • Ontspan, geniet, en vertrouw op je lichaam, en eventueel op je partner en laat het je overkomen.

Vele vrouwen vinden G-Spot stimulatie gemakkelijker en aangenamer als ze op hun rug liggen en genieten gewoonlijk meer van een penetratie als zij enigszins opgewonden zijn. Neem de tijd voor het voorspel, kus en streel je partner, G-Spot stimulatie zou in het midden of aan het eind van jullie seksuele spel moeten komen, niet bij het begin.

G-Spot Vibrators

Wil je je G-spot kunnen stimuleren dan zijn er speciale G-spot Vibrators te koop. Een G-spot vibrator is meestal lang en slank met een gebogen eind, G-Spot vibrators zijn ontworpen om de dieper liggende zone in de bovenwand van de vagina te kunnen bereiken, door de gebogen vorm kan je enige druk uitoefenen om zo je G-spot te  stimuleren.

Voorbeeld: G-spot Vibrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *