Genitale Massage

Genitale Massage oftewel geslachtsdelen massage

Kijk goed naar je partner aangezien je begint met het masseren van zijn of haar geslachtsdeel. Zorg ervoor dat de seksuele spanning niet teveel wordt en iemand klaarkomt als er nog meer moet gebeuren na de massage van de geslachtsdelen

Vagina massage

Doe eventueel wat glijmiddel in de palm van je hand. En begin zachtjes de binnenkant van haar benen te masseren. Werk langzaam naar boven en masseer dan de volledige vagina, gevolgd door een clit massage. Let goed op haar reactie, hier aan kun je zien of ze prettig vind. En vergeet de G-spot niet! En wellicht kun je wel een vibrator gebruiken waardoor je vriendin lekker kan klaarkomen.

Penis massage

Doe wat glijmiddel in de palm van je hand en masseer dan zachtjes eerst de binnenkant van de benen en ga zo langzaam naar de penis en de ballen. Masseer deze op jouw manier. Let goed op zijn reactie, hier aan kun je zien of hij prettig vind. Een goede erotische massage bij mannen betekend het vertragen en het verlengen van het klaarkomen. Als je partner op het punt staat klaar te komen moet je de massage verleggen naar minder gevoelige onderdelen van het lichaam.

Zoektermen

  • massage van geslachtsdelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *