Lingam massage

Lingam is het sanskriet voor penis, een lingam massage is een heel tedere en erotische massage. In de leer van de tantra gelooft men dat de zenuwuiteinden op de penis of lingam in verbinding staan met andere lichaamsdelen en dat alle fysieke problemen kunnen opgelost worden met een goede penismassage.

  • De man kan best liggen, comfortabel op een hoop kussens, met een kussen onder zijn hoofd, zodat hij kan volgen wat er gebeurt.
  • Voordat je je concentreert op de penis, begin je eerst met een massage van de benen en borstkas, zodat de man zich kan ontspannen. Neem nu wat massage olie die je opwarmt in je handen. Nu masseer je de ballen, en het perineum, heel zachtjes met ronde bewegingen. Nadien masseer je de schacht van de penis, varieer hier met snelheid en druk. de penis aan hou met je ene hand de basis stevig vast terwijl je andere hand op en neer gaat op de schacht. Wissel nadien van hand en neem hier gerust je tijd voor. Masseer ook de eikel van de penis, zoals je een citroen uitperst, maar dan voorzichtiger.
  • Het kan zijn dat de penis tijdens de massage terug in zijn rustfase komt. Dit is geen probleem, het doel van deze massage is namelijk niet een orgasme bekomen en een massage kan evengoed afgesloten worden met een heerlijk intieme knuffel. Je zal merken dat de penis verschillende malen zacht en dan weer terug hard wordt. Dit is een zalige tantrische ervaring, zo wordt een eventueel orgasme uitgesteld. Als je merkt dat de man bijna klaarkomt, stop dan met de massage en laat de penis terug zacht worden alvorens verder te gaan.
  • Tijdens de lingam massage masseert men ook de ‘Sacrale plek’. Deze bevindt zich tussen de testikels en de anus. Gebruik hiervoor wat glijmiddel en breng een vinger in de anus, doe dit langzaam, zo ervaart de man geen ‘opgevuld’ gevoel. Hij zal eerst een druk van binnenuit voelen die oncomfortabel kan zijn. Maar nadat dit gebied een beetje bewerkt wordt, zal hij in staat zijn een orgasme te verlengen. Blijf ondertussen zijn lingam masseren. Als hij klaarkomt tijdens deze massage, probeer dan een druk uit te oefenen op zijn sacrale plek.

Een lingam massage is meer dan een fysieke ervaring, het kan zijn dat er sterke, opgekropte emoties boven komen tijdens deze massage. Probeer een zo groot mogelijke steun te zijn voor je man. Een lingam massage voer je hiervoor beter niet uit met iemand waar je geen sterke emotionele band mee hebt.

Zoektermen

  • lingam massage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *