Orale Seks

Als je partner het heerlijk vind om gepijpt te worden en jij vindt het spannend om hem te pijpen, dan hebben wij een paar leuke tips om de orale seks nog spannender te maken.

Heet & Koud pijpen

Verras of plaag hem, en nodig hem uit om op bed gaat te liggen, of een andere comfortabele plek. Alleen zijn boxer mag hij aanhouden. Pak een blinddoek, of je die niet heb iets wat er op lijkt, en vraag hem deze om te doen. Nu hij niets kan zien, heb jij de gelegenheid om ijsklontjes en warme drankjes zoals koffie, thee of chocolade te halen,

Zonder dat hij dat ziet. Kleed je zelf ook uit, of trek een super sexy outfit aan. Ga dan boven op hem zitten en begin zijn buik, dijen en billen te strelen en te kussen en trek zijn slip of boxershort uit. Masseer nu langzaam zijn penis tot deze stijf genoeg is. Voordat je zijn penis in je mond neemt en begint met pijpen, drink je eerst van de warme drank die jij hebt klaar gezet. Daarna begin je hem de pijpen, naarmate hij meer opgewonden raakt, stop je even en neem je de ijsklontjes eventjes in je mond. Daarna ga je weer verder met pijpen. Kijk wat hij lekker vindt, wissel af en bepaal zelf tot hoe ver je wilt gaan.

Verrassende pijpmomenten

Variatie houd je relatie lekker lang spannend. En je partner zal zeker geen nee zegen tegen de onderstaande orale variaties. Hieronder zijn een paar suggesties!

  • Terwijl hij slaap, of terwijl hij ‘s morgens net wakker wordt.
  • Onder zijn bureau terwijl hij werkt, kruip met een smoesje onder zijn bureau
  • Terwijl hij TV kijkt, loop naar hem toe en vraag of het spannend is, want jij kunt het nog spannender maken. En trek dan zijn broek uit.
  • Terwijl hij aan de telefoon zit, loop naar je partner en leg een vinger over zijn mond, vraag of hij stil wil zijn. En trek dan zijn broek uit.
  • Terwijl hij aan het douche is, draag kleding die nat mogen worden, wat hij moet het idee krijgen dat het een spontane actie is.

1 thought on “Orale Seks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *