Rollenspel: Het Sollicitatiegesprek

In dit rollenspel kun je beide rollen spelen, je kunt de sollicitant zijn die graag een baan wil, of de directeur met macht en aanzien die graag wat extra motivatie krijgt om iemand aan te nemen.

Het rollenspel kan dus ongeveer zo verlopen; Jij sollicitant, hij is directeur. Jij komt op sollicitatie want de baan als secretaresse zou je zo graag willen hebben. Om deze te krijgen, wil je indruk maken op de directeur.

Je verschijnt in een sexy topje, een korte rokje, hoe korter hoe beter, en mooie pumps of laarzen met hoge hakken. Je klopt aan en dan maar afwachten wat de directeur gaat vragen. Bijvoorbeeld wil je mee op zakenreis, vind je het erg als mijn zakenpartners handtastelijk worden en vind je het erg om over te werken?

Om nog meer kans te maken op deze baan, laat dan per ongeluk iets vallen. Je bukte natuurlijk vlak bij hem, zodat hij onder je rokje naar je string kan kijken waardoor hij enorm opgewonden wordt. Of hij laat per ongeluk zijn pen vallen en tijdens het oprapen, ziet hij dat je geen slipje draagt…

Bekijk hier een super sexy secretaresse setje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *