Kinky outfits en ondeugende rollenspellen

Je partner zal het waarschijnlijk niet uit zichzelf vragen, maar grote kans dat hij het wel heel spannend zal vinden als jij hem opwacht in een kinky of sexy kleding. Ook maakt een verkleedpartij of rollenspel het vaak gemakkelijker om sommige van jullie verborgen wensen te openbaren.

Wat eerst…
Als je nog nooit een rollenspel hebt gespeeld met je partner, zal het in eerste instantie een beetje vreemd overkomen. Zeker als je een spannende outfit draagt. De beste manier is dan ook om langzaam op te bouwen. Stel bijvoorbeeld eenvoudige vragen zoals “Nog iets spannends meegemaakt vandaag?” Door deze éénvoudige vragen breek je het ijs, en kan je het rollenspel starten

Ook kun je een rollenspel opzetten waar jullie beiden moet handelen als de gekozen personen. Bijvoorbeeld, het rollenspel van een sollicitatie. Jij de sollicitant, in een kort rokje zonder slipje. En hij natuurlijk als de directeur. Wil je het rollenspel wat formeler spelen en hou je graag controle, verzend dan een uitdagende uitnodiging naar je partner, Met daarop alle instructies voor het geplande rollenspel en met nadrukkelijk de wens om deze op te volgen.

In het begin is het altijd super spannend en zul je je misschien niet helemaal op je gemak voelen. Maar nadat je een paar keer een rollenspel gespeeld hebt, zal het makkelijker gaan en zul je misschien nieuwe rollenspellen gaan uitproberen.

De Scenario’s…
Welk type wil jij spelen en voor welk rollenspel ga jij? Hieronder hebben wij een paar favoriete rollenspellen van onze bezoekers opeen rijtje gezet bij elkaar gebracht.

 

 

 

 

Zoektermen

  • erotisch rollenspel
  • kinky spelletjes
  • rollenspel seks

1 thought on “Kinky outfits en ondeugende rollenspellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *