Yoni massage

De Yoni massage is een teder moment, waarvoor men best wat tijd uitrekt. De vrouw moet zich comfortabel voelen, zodat ze gemakkelijker opgewonden kan raken. Het is belangrijk dat de man in ruil voor deze erotische massage niets terug verwacht, maar enkel de vrouw de gelegenheid geeft om van deze yoni (vaginale) massage te genieten.

De ideale positie voor deze massage is al liggend op de rug met een kussen onder je heupen, de benen gespreid en de knieën lichtjes gebogen. Voor je aanvangt met de massage kan je beginnen met de ademhaling op elkaar af te stemmen, haal diep en rustig adem.

  • Begin nu met zachtjes de benen, onderbuik en borsten te masseren. Neem een klein beetje massageolie die je verwarmt in je handen, en giet het op de buitenste schaamlippen. Masseer de buitenste schaamlippen van de yoni (vagina), neem hier voldoende tijd voor. Knijp zachtjes in de schaamlippen met je duim en wijsvinger en ga zo op en neer over de volledige lengte. Doe hierna hetzelfde met de binnenste schaamlippen.Kijk zoveel mogelijk in elkaars ogen, zo voel je je meer verbonden met elkaar.
  • Streel nu de clitoris in rondjes, eerst met de klok mee en nadien omgekeerd. Knijp voorzichtig in de clitoris met duim en wijsvinger. Vergeet niet dat je doel is om een massage te geven, en niet om een orgasme te bereiken. Breng nu traag je rechtermiddelvinger in de vagina (ook al je linkshandig bent gebruik je best je rechterhand, die staat volgens de tantra meer in verbinding met de yoni). Verken en masseer nu de vagina, varieer in druk en snelheid. De palm van je hand moet naar boven gericht zijn terwijl je middelvinger in de vagina zit, maak nu een ‘kom hier’ teken. Daar bemerk je een sponsachtig gebied, dit is de beroemde G-spot, in de tantra ook wel ‘heilige plek’ genoemd. Varieer ook hier in kracht, patroon en snelheid.
  • Ga nu met een tweede vinger in de vagina, terwijl je met de duim haar clitoris stimuleert (je gaat hier best op en neer met je duim). Met je linkerhand masseer je de borsten en onderbuik. Het kan zijn dat de vrouw klaarkomt, blijf haar nadien masseren, meerdere orgasmes kunnen volgen, iedere keer meer intens.

Om de massage te beëindigen, trek je je handen voorzichtig terug, geef haar tijd om van de ‘afterglow’ te genieten. Knuffel haar en hou haar in je armen.

Zoektermen

  • vagina massage
  • vaginale massage
  • vagina masseren
  • yoni massage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *